04 / 02 / 2015

Νέα Συνεργασία

Νέα Συνεργασία

H Plastino έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ARDEX, παγκόσμιο ηγέτη σε ποιοτικά υλικά δόμησης και ειδικές εφαρμογές.

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η ARDEX είναι ο ηγέτης ποιότητας για μια ολόκληρη βιομηχανία, προσφέροντας εξαιρετικά δομικά υλικά, υπέρτατης αξιοπιστίας. Η ARDEX σήμερα εξακολουθεί να είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι η ARDEX δίνει μεγάλη έμφαση στις συνεχείς προσπάθειες για την επίτευξη και διαμόρφωση καινοτομιών στην αγορά. Το πιο σημαντικό στοιχείο της παράδοση και της κουλτούρας της ARDEX, είναι η ασυμβίβαστη ποιότητα. Αυτό είναι κάτι που η ARDEX εγγυάται εφαρμόζοντας αυστηρά τις τελευταίες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι ARDEX θεωρείται ως premium συνεργάτης στον τομέα διασφάλισης ποιότητας των κτιρίων με χημικές ουσίες και δομικά υλικά.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής, με προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας. Ο κοινός μας στόχος είναι η προσφορά σε υπηρεσίες και υλικά ακόμα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές, διασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη λύση σε κτίρια με αυστηρές απαιτήσεις περιβαλλοντικών πιστοποιήσεων.