Συνθετικό Deck

Για όσους αγαπούν το υπέροχο εξωτερικό χώρο και θέλουν να ζήσουν πλήρως αυτές τις μέρες (ή τις νύχτες!).

Δίπλα στο μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα, οι επιλογές μας στο κατάστρωμα μπορούν να προσθέσουν μια βουτιά πολυτέλειας και φυσικά τάξη σε κάθε υπαίθριο χώρο.

01

Το κατάστρωμα είναι στιβαρό, ανθεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες, φιλικό προς το περιβάλλον και ουσιαστικά χωρίς συντήρηση, εγγυημένο ότι θα περάσει αβίαστα τη δοκιμασία του χρόνου. Αναβαθμίστε τη βεράντα, τη βεράντα, το αίθριο ή τον χώρο δίπλα στην πισίνα με τη φυσική αίσθηση των σανίδων μας σε μια στιγμή και ανεβάστε κάθε εξωτερικό χώρο στο δικό σας, προσωπικό κομμάτι υπαίθριου παραδείσου.

02

Η συνδυασμένη χρήση πολυμερών και φυσικού ξύλου εξασφαλίζει την απουσία θραυσμάτων, επιτρέποντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας να περπατάτε ξυπόλητοι στο κατάστρωμα για τα επόμενα χρόνια.

03

Χωρίς να θυσιάζεται η οπτική αισθητική του φυσικού ξύλου, το τελικό προϊόν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αγαπάμε: πολυτέλεια, ομορφιά και ανθεκτικότητα. Συνυφασμένη άρρηκτα με την ομορφιά της γύρω φύσης, το κατάστρωμα του ELNIA δημιουργεί μια αριστοκρατική ατμόσφαιρα, αντανακλώντας τέλεια τον πιο χαλαρωτικό εαυτό σας.

04
Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.