Δάπεδα για την Εστίαση

Τα δάπεδα κυριαρχούν σε κάθε χώρο συντροφεύοντας τις γεύσεις των πιάτων σε μια μοναδική εμπειρία αισθητικής και γεύσεων με την ασφάλεια της αντοχής αλλά και την υγιεινή στον χώρο προετοιμασίας και παρασκευής.

Luxury Vinyl Tiles - Βινυλικές Λωρίδες

Η βινυλική λωρίδα, είτε μόνιμης κόλλησης είτε με κούμπωμα είναι η σύγχρονη πολυτέλεια που ανανεώνει με ευκολία τον χώρο σας χαρίζοντας αμέτρητες επιλογές σύγχρονου design!

Ξύλινα Δάπεδα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του φυσικού ξύλου. Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του προσφέρουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο!

Γρανίτες - Πλακάκια

Επώνυμες επενδύσεις δαπέδου και τοίχου εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με Ιταλική ποιότητα και φινέτσα διαθέσιμα σε κάθε μικρή και μεγάλη διάσταση.

Αντιολισθητικά Δάπεδα

Η επιλογή του σωστού αντιολισθητικού δαπέδου μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα και να διασφαλίσει τη συνολική ασφάλεια για χώρους που παρουσιάζουν κίνδυνο ολίσθησης και πτώσης.

Δάπεδα Laminate

Η συλλογή δαπέδων laminate προσφέρει μια σειρά από κλασικά και αριστοκρατικά σχέδια δρυός, τα οποία ενισχύονται με μια ειδική τεχνική ανάγλυφης ανάδρασης – Plus Effect – για να αναδείξουν τη ομορφιά του design απομίμησης ξύλου.

Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.