Τομέας Υγείας

Τα νοσοκομεία και τα ιατρεία απαιτούν ειδικές ανάγκες δαπέδου. Δείτε λύσεις σε δάπεδα υγειονομικού ενδιαφέροντος που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τους ασθενείς και το προσωπικό φροντίδας.

Oμοιογενή Βινυλικά Δάπεδα

Βινυλικό δάπεδο μονοπαχούς υφής που αποτελείται από ένα μόνο συμπαγές στρώμα βινυλίου για μέγιστη αντοχή σε χώρους επαγγελματικής χρήσης.

Βινυλικά Δάπεδα Compact

Τα ετερογενή δάπεδα βινυλίου προσφέρουν δημιουργικές λύσεις για επαγγελματική χρήση με υψηλή ανθεκτικότητα για εφαρμογές μεγάλης κυκλοφορίας.

Βινυλικά Δάπεδα Acoustic

Βινυλικό δάπεδο πολλαπλών στρώσεων με ακουστικές ιδιότητες και απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης για μείωση του θορύβου βάδισης προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση στην βάδιση.

Δάπεδα Linoleum

Μία από τις πιο φυσικές και βιώσιμες λύσεις δαπέδων στην αγορά, ο Λινοτάπητας Tarkett εκτιμάται για τη φυσική ομορφιά, την άνεση και την αντοχή του για πάνω από 150 χρόνια.

LVT - Luxury Vinyl Tiles

Η βινυλική λωρίδα, είτε μόνιμης κόλλησης είτε με κούμπωμα είναι η σύγχρονη πολυτέλεια που ανανεώνει με ευκολία τον χώρο σας χαρίζοντας αμέτρητες επιλογές σύγχρονου design!

Αγώγιμα / Αντιστατικά Δάπεδα

Το αγώγιμο δάπεδο είναι αγώγιμο στον στατικό ηλεκτρισμό και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε χειρουργεία, ΜΕΘ αλλά και άλλους χώρους με ευαίσθητα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Αντιολισθητικά Δάπεδα

Η επιλογή του σωστού αντιολισθητικού δαπέδου μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα και να διασφαλίσει τη συνολική ασφάλεια για χώρους που παρουσιάζουν κίνδυνο ολίσθησης και πτώσης.

Συστήματα Σκίασης

Το υπερυψωμένο δάπεδο είναι η ιδανική υπόβαση σε όσους επιθυμούν συχνές ανακατατάξεις και ευελιξία χωρίς εμφανή καλώδια.

Συστήματα Προστασίας Επιφανειών

Ταπετσαρίες Aquarelle

Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.