Εκπαίδευση

Τα άνετα, καθαρά και μεγάλης αντοχής δάπεδα συμβάλλουν στην καλύτερη μάθηση σε όλες τις ηλικίες. Λύσεις δαπέδων που έχουν σχεδιαστεί για εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις.

Oμοιογενή Δάπεδα

Βινυλικό δάπεδο μονοπαχούς υφής που αποτελείται από ένα μόνο συμπαγές στρώμα βινυλίου για μέγιστη αντοχή σε χώρους επαγγελματικής χρήσης.

Δάπεδα Linoleum

Μία από τις πιο φυσικές και βιώσιμες λύσεις δαπέδων στην αγορά, ο Λινοτάπητας Tarkett εκτιμάται για τη φυσική ομορφιά, την άνεση και την αντοχή του για πάνω από 150 χρόνια.

Βινυλικά Δάπεδα Compact

Τα ετερογενή δάπεδα βινυλίου προσφέρουν δημιουργικές λύσεις για επαγγελματική χρήση με υψηλή ανθεκτικότητα για εφαρμογές μεγάλης κυκλοφορίας.

Βινυλικά Δάπεδα Acoustic

Βινυλικό δάπεδο πολλαπλών στρώσεων με ακουστικές ιδιότητες και απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης για μείωση του θορύβου βάδισης προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση στην βάδιση.

Aθλητικά Δάπεδα Εσωτερικού Χώρου

Τα αθλητικά δάπεδα εσωτερικού χώρου μπορούν να καλύψουν ανάγκες από ένα οικιακό γυμναστήριο μέχρι διεθνείς διοργανώσεις επαγγελματικών προδιαγραφών.

Αντιολισθητικά Δάπεδα

Η επιλογή του σωστού αντιολισθητικού δαπέδου μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα και να διασφαλίσει τη συνολική ασφάλεια για χώρους που παρουσιάζουν κίνδυνο ολίσθησης και πτώσης.

Συνθετικοί Χλοοτάπητες

Πλακάκια Εξωτερικού Χώρου

Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.