Δάπεδα Tarkett

Η Tarkett είναι παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες λύσεις δαπέδου που συνδυάζουν την απόδοση και το design. Καλύπτει τις ανάγκες αποτελώντας ιδανική λύση τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Ελεύθερης Τοποθέτησης Loose Lay

Εξειδικευμένο βινυλικό δάπεδο ελεύθερης τοποθέτησης για χρήση σε υπερυψωμένα δάπεδα.

LVT - Βινυλικές Λωρίδες

Η βινυλική λωρίδα, είτε μόνιμης κόλλησης είτε με κούμπωμα είναι η σύγχρονη πολυτέλεια που ανανεώνει με ευκολία τον χώρο σας χαρίζοντας αμέτρητες επιλογές σύγχρονου design!

Βινυλικά Δάπεδα Acoustic

Βινυλικό δάπεδο πολλαπλών στρώσεων με ακουστικές ιδιότητες και απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης για μείωση του θορύβου βάδισης προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση στην βάδιση.

Βινυλικά Δάπεδα Compact

Τα ετερογενή δάπεδα βινυλίου προσφέρουν δημιουργικές λύσεις για επαγγελματική χρήση με υψηλή ανθεκτικότητα για εφαρμογές μεγάλης κυκλοφορίας.

Αγώγιμα / Αντιστατικά Δάπεδα

Το αγώγιμο & αντιστατικό βυνιλικό δάπεδο είναι η εξειδικευμένη λύση σε χώρους Χειρουργείων αλλά και εκείνους με ευαίσθητα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Δάπεδα Laminate

Η συλλογή δαπέδων laminate προσφέρει μια σειρά από κλασικά και αριστοκρατικά σχέδια δρυός, τα οποία ενισχύονται με μια ειδική τεχνική ανάγλυφης ανάδρασης – Plus Effect – για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά του ξύλου.

Δάπεδα Linoleum

Μία από τις πιο φυσικές και βιώσιμες λύσεις δαπέδων στην αγορά, ο Λινοτάπητας Tarkett εκτιμάται για τη φυσική ομορφιά, την άνεση και την αντοχή του για πάνω από 150 χρόνια.

Ξύλινα Δάπεδα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του φυσικού ξύλου. Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του προσφέρουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο!

Αντιολισθητικά Δάπεδα

Η επιλογή του σωστού αντιολισθητικού δαπέδου μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα και να διασφαλίσει τη συνολική ασφάλεια για χώρους που παρουσιάζουν κίνδυνο ολίσθησης και πτώσης.

Oμοιογενή Βινυλικά Δάπεδα

Βινυλικό δάπεδο μονοπαχούς υφής που αποτελείται από ένα μόνο συμπαγές στρώμα βινυλίου για μέγιστη αντοχή σε χώρους επαγγελματικής χρήσης.

Οικιακό Βυνιλικό Δάπεδο

Η σωστή επιλογή δαπέδου μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σε σπίτι. Δώστε ζωή στον εσωτερικό σας σχεδιασμό και εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών δαπέδου.

Aθλητικά Δάπεδα

Τα αθλητικά δάπεδα εσωτερικού χώρου μπορούν να καλύψουν ανάγκες από ένα οικιακό γυμναστήριο μέχρι διεθνείς διοργανώσεις επαγγελματικών προδιαγραφών.

Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.