Οικίες

Η σωστή επιλογή δαπέδου μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σε σπίτι. Δώστε ζωή στον εσωτερικό σας σχεδιασμό και εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών δαπέδου.

Ξύλινα Δάπεδα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του φυσικού ξύλου. Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του προσφέρουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο!

Luxury Vinyl Tiles

Η βινυλική λωρίδα, είτε μόνιμης κόλλησης είτε με κούμπωμα είναι η σύγχρονη πολυτέλεια που ανανεώνει με ευκολία τον χώρο σας χαρίζοντας αμέτρητες επιλογές σύγχρονου design!

Βινυλικά Πλεκτά

Το Βινυλικό Πλεκτό προσφέρει την σύγχρονη πολυτέλεια συνδυάζοντας την παράδοση του πλεξίματος με την οικολογική προσέγγιση του ανακυκλώσιμου βυνιλικού για να φέρει στον χώρο μας μοναδικές δημιουργίες.

Δάπεδα Laminate

Η συλλογή δαπέδων laminate προσφέρει μια σειρά από κλασικά και αριστοκρατικά σχέδια δρυός, τα οποία ενισχύονται με μια ειδική τεχνική ανάγλυφης ανάδρασης – Plus Effect – για να αναδείξουν τη ομορφιά του design απομίμησης ξύλου.

Οικιακό Βυνιλικό Δάπεδο

Η σωστή επιλογή δαπέδου μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σε σπίτι.

Συνθετικό Deck

Για όσους αγαπούν το υπέροχο εξωτερικό χώρο και θέλουν να ζήσουν πλήρως αυτές τις μέρες (ή τις νύχτες!).

Aθλητικά Δάπεδα Εσωτερικού Χώρου

Τα αθλητικά δάπεδα εσωτερικού χώρου μπορούν να καλύψουν ανάγκες από ένα οικιακό γυμναστήριο μέχρι διεθνείς διοργανώσεις επαγγελματικών προδιαγραφών.

Ταπετσαρίες

Συνθετικοί Χλοοτάπητες

Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.