Ξύλινο Προγυαλισμένο Παρκέ

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του φυσικού ξύλου. Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του προσφέρουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο!

Εξοπλισμένα με σύστημα εγκατάστασης κλικ, τα ξύλινα δάπεδα είναι επίσης εύκολα στην εγκατάσταση και έτοιμα για χρήση. Στο Tarkett, πάνω από 125 χρόνια τεχνογνωσίας σε κάθε σχέδιο.

01

Κατασκευασμένο από πολλαπλά στρώματα σκληρού ξύλου για μεγαλύτερη σταθερότητα, κάθε πάτωμα είναι σφραγισμένο με λάκα βερνικιού ή σκληρού κεριού για μεγαλύτερη αντοχή και εύκολη συντήρηση.

02

Πάνω από το 60% του ξύλου είναι πιστοποιημένο με FSC® (FSC®-C008972) ή PEFC ™ (PEFC ™/05-35-125). Τα παρκέ δάπεδα μας έρχονται έτοιμα με UV βερνίκια υψηλής αντοχής αλλά και με την πολυτέλεια του λαδιού προστατευμένο από μια στρώση σκληρού κεριού.

03

Με συνολικό πάχος απο 13mm έως 22mm και μπορούν να τριφτούν έως και 5 φορές στην ζωή τους. Η πρόταση μας είναι η κολλητή τοποθέτηση η οποία θα αναδείξει όλες τις χάρες του ξύλου ενώ είναι συμβατό και με την υποδαπέδια θέρμανση. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο μπορεί να γίνει και πλωτή τοποθέτηση με την χρήση του ανάλογου υποστρώματος.

04
011
Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.