Ξενοδοχεία

Το δάπεδο παίζει καθοριστικό ρόλο σε μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και επαγγελματίες. Δάπεδα που μπορούν να προσφέρουν ένα άγγιγμα σχεδιασμού και άνεσης παγκόσμιας κλάσης.

Ξύλινα Δάπεδα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του φυσικού ξύλου. Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του προσφέρουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο!

LVT - Luxury Vinyl Tiles

Η βινυλική λωρίδα, είτε μόνιμης κόλλησης είτε με κούμπωμα είναι η σύγχρονη πολυτέλεια που ανανεώνει με ευκολία τον χώρο σας χαρίζοντας αμέτρητες επιλογές σύγχρονου design!

Βινυλικό Πλεκτό

Το Βινυλικό Πλεκτό προσφέρει την σύγχρονη πολυτέλεια συνδυάζοντας την παράδοση του πλεξίματος με την οικολογική προσέγγιση του ανακυκλώσιμου βυνιλικού για να φέρει στον χώρο μας μοναδικές δημιουργίες.

Δάπεδα Laminate

Η συλλογή δαπέδων laminate προσφέρει μια σειρά από κλασικά και αριστοκρατικά σχέδια δρυός, τα οποία ενισχύονται με μια ειδική τεχνική ανάγλυφης ανάδρασης – Plus Effect – για να αναδείξουν τη ομορφιά του design απομίμησης ξύλου.

Μοκέτα Πλακάκι

Η DESSO είναι μια κορυφαία μάρκα με περισσότερα από 85 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πλακιδίων χαλιών υψηλής ποιότητας.

Γρανίτες & Πλακάκια - Μπάνιο

Γρανίτες & Πλακάκια Εσωτερικού Χώρου

Aθλητικά Δάπεδα Εσωτερικού Χώρου

Τα αθλητικά δάπεδα εσωτερικού χώρου μπορούν να καλύψουν ανάγκες από ένα οικιακό γυμναστήριο μέχρι διεθνείς διοργανώσεις επαγγελματικών προδιαγραφών.

Αντιολισθητικά Δάπεδα

Η επιλογή του σωστού αντιολισθητικού δαπέδου μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα και να διασφαλίσει τη συνολική ασφάλεια για χώρους που παρουσιάζουν κίνδυνο ολίσθησης και πτώσης.

Ταπετσαρίες

Πλακάκια Εξωτερικού Χώρου

Συνθετικοί Χλοοτάπητες

Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.