Δάπεδα Ελεύθερης Τοποθέτησης

Εξειδικευμένο βινυλικό δάπεδο ελεύθερης τοποθέτησης για χρήση σε υπερυψωμένα δάπεδα.

iD Square Loose-Lay

Το iD Square σάς παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο τεχνικό υποδάπεδο και εγγυάται μια γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης. Εξαλείφει επίσης το επίπεδο θορύβου, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χώρους εργασίας και εμπορικά έργα, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας.

01

iD Square Loose-Lay

Το iD Square εμφανίζει μία από τις μεγαλύτερες επιλογές σχεδίων & χρωμάτων στην αγορά. Ειδικά σχεδιασμένα από το στούντιο σχεδίασης Tarkett, και τα 50 σχέδια και οι 7 μορφές μπορούν να αναμειχθούν για να πραγματοποιήσουν κομψά, δημιουργικά έργα και να φέρουν απρόσμενο στιλ στο πάτωμά σας.

02

iD Square Loose-Lay

Επίσης, το iD Square μπορεί να συνδυαστεί με τα χαλιά Desso, χάρη σε παρόμοια πάχη (διαφορά ύψους <2,5 mm) και αντίστοιχα σχέδια, για να δημιουργήσει την τέλεια εφαρμογή και να εξασφαλίσει απρόσκοπτες μεταβάσεις.

03

iD Inspiration Loose-Lay

Το iD Inspiration Loose-Lay προσκολλάται τέλεια στο έδαφος χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντιολισθητική του πλάκα ψαροκόκαλου και θέτει νέα πρότυπα για εύκολη τοποθέτηση δαπέδων.

04

iD Inspiration Loose-Lay

Σχεδιασμένη για γρήγορη εγκατάσταση και ευκολία στη χρήση, αυτή η συλλογή είναι ιδανική για αξιόπιστη γρήγορη ανακαίνιση. Επιπλέον, η μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος επιτυγχάνεται με όμορφα υλικά υψηλής ποιότητας που έρχονται σε μια παλέτα απαλών σιωπηρών χρωμάτων.

05

iD Inspiration Loose-Lay

Με την ευρεία γκάμα των 36 κομψών και μοντέρνων ξύλων, ορυκτών και καλλιτεχνικών σχεδίων, το iD Inspiration Loose-Lay επιτρέπει σε μια μεγάλη ποικιλία συνδυασμών για να πραγματοποιήσετε κομψούς εσωτερικούς χώρους με μοντέρνο απρόσκοπτο στυλ.

06
08
Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.