Υπερυψωμένα Δάπεδα

Το υπερυψωμένο δάπεδο είναι η ιδανική υπόβαση σε όσους επιθυμούν συχνές ανακατατάξεις και ευελιξία χωρίς εμφανή καλώδια.

Πρώτο κριτήριο επιλογής είναι το φορτίο εργασίας: είναι σκόπιμο να επιλέξετε προκαταρκτικά την κατηγορία φόρτωσης. Οι κατηγορίες φορτίου από 3 έως 5 ταιριάζουν αποτελεσματικά στις περισσότερες λειτουργικές απαιτήσεις. Η κατηγορία φορτίου 2 είναι πιο κατάλληλη για μη μόνιμα φορτία, ενώ η κλάση 6 χρησιμοποιείται κανονικά για περιοχές με ειδικές και εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις φορτίου.
Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα φινιρίσματα για την προβλεπόμενη χρήση, ώστε να είναι συμβατά με τον επιθυμητό τύπο πίνακα.

01

Γενικά, μέσα στο ευρύ φάσμα επιλογών, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε πέτρινα ή κεραμικά φινιρίσματα σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, όπως διαδρόμους, εισόδους ανελκυστήρων και αίθουσες. Επιπλέον, αυτά τα τελειώματα μπορούν επίσης να εφαρμοστούν σε όλους εκείνους τους χώρους γραφείων ή κατοικιών με υψηλή εμφάνιση. Ανθεκτικά υλικά (PVC, καουτσούκ, λινέλαιο) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν όλους τους λειτουργικούς χώρους γραφείων.

02

Σχετικά με το ξύλο, η εξαιρετικά φυσική ομορφιά των αποσταγμάτων πρέπει να διατηρηθεί με προσεκτική χρήση, εστιάζοντας ιδιαίτερα στον έλεγχο και τη συντήρηση υγρασίας, σε πλήρη απουσία νερού. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα γυμνά ενσωματωμένα πάνελ ως επιφάνεια βάδισης, μαζί με πιθανές παραλλαγές από ανοξείδωτο χάλυβα, για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες μινιμαλιστικές ή υψηλής τεχνολογίας αισθητικές και αρχιτεκτονικές επιλογές. Μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς σε σύγχρονα γραφεία, εκθεσιακούς χώρους, χώρους προβολής και καταστήματα.

03

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να αξιολογηθεί στη διαδικασία αντιστοίχισης πίνακα/κάλυψης είναι η ευελιξία χρήσης μαζί με μια βέλτιστη λειτουργία διαχείρισης τοποθεσίας που προσφέρεται από τα πλακίδια χαλαρής τοποθέτησης. Σε αυτήν την περίπτωση, τα γυμνά πάνελ μπορούν να εγκατασταθούν πρώτα στο χώρο, αφήνοντας την επιλογή να χαλαρώσει-να τοποθετήσει το επιθυμητό τελικό κάλυμμα σε μεταγενέστερο στάδιο.

04

Οι τελικές επικαλύψεις/τελειώματα θα αποφύγουν έτσι όλες τις πιθανές ζημιές μετά την εγκατάσταση που προκαλούνται από εργασίες κατά τη διαδικασία κατασκευής του χώρου. Επιπλέον, η επιλογή του χαλαρού καλύμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανά περιοχή, ακόμη και σε διαφορετικούς χρόνους και χωρίς παρεμβολές ή λειτουργίες στο κύριο χαλύβδινο υπερυψωμένο δάπεδο πρόσβασης.

05

Η συνολική ευελιξία περιλαμβάνει επίσης τη μορφή και το σχεδιασμό, επιτρέποντας μελλοντικές παραλλαγές με χαμηλό κόστος. Τα πλακίδια με χαλαρή επένδυση είναι ιδανικά για προγραμματιστές που επιθυμούν να προσφέρουν, σε επιχειρηματικά ή εμπορικά κέντρα, λύσεις φινιρίσματος που είναι προσαρμοσμένες στους τελικούς χρήστες ή εύκολα στην αλλαγή προορισμού χρήσης.

06
Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.