Συνθετικοί Χλοοτάπητες

Το ποιοτικό συνθετικό γρασίδι μπορεί να κάνει θαύματα για κάθε εξωτερικό χώρο!

Το συνθετικό γρασίδι εξαλείφει την ανάγκη για δυνητικά επιβλαβή φυτοφάρμακα και λιπάσματα, ενώ υπάρχουν μηδενικά απόβλητα νερού και ελάχιστα έξοδα συντήρησης γκαζόν, επιτρέποντάς σας έτσι να αντισταθμίσετε το αρχικό κόστος πολύ γρήγορα.

01

Γίνετε μέλος των πολλών σπιτιών, επιχειρήσεων, δημόσιων χώρων, πάρκων και αθλητικών γηπέδων που έχουν μετατραπεί σε συνθετικό γρασίδι, για να παρέχουν ένα πολυτελές, εξαιρετικά ελκυστικό τοπίο που είναι φιλικό προς τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.

02

Σχεδόν μηδενική συντήρηση, φιλικότητα προς το περιβάλλον και αποδοτικότητα κόστους υπογραμμίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γκάμα των επιλογών από συνθετικό γρασίδι. Ταυτόχρονα, οι πλούσιοι χρωματικοί τόνοι που θα διαρκέσουν όλο το χρόνο και οι αυθεντικές αποχρώσεις και υφές του φυσικού γρασιδιού, μας επιτρέπουν να ορίσουμε με τόλμη τις τάσεις στην αγορά.

03

Κάντε λοιπόν τη χάρη στον εαυτό σας και επιλέξτε από αυτά που έχουν να προσφέρουν οι καλύτεροι κατασκευαστές στον κόσμο, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το δικό σας μικρό κομμάτι από αειθαλή παράδεισο!

04
Ζητήστε Προσφορά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά.

"*" indicates required fields

Email*
confirm privacy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.