Η Λύσεις Μας

Βινυλικά Δάπεδα Compact

Τα ετερογενή δάπεδα βινυλίου προσφέρουν δημιουργικές λύσεις για επαγγελματική χρήση με υψηλή ανθεκτικότητα για εφαρμογές μεγάλης κυκλοφορίας.

Βινυλικά Δάπεδα Acoustic

Βινυλικό δάπεδο πολλαπλών στρώσεων με ακουστικές ιδιότητες και απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης για μείωση του θορύβου βάδισης προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση στην βάδιση.

Οικιακά Βινυλικά Δάπεδα

Η σωστή επιλογή δαπέδου μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σε σπίτι!

Linoleum

Μία από τις πιο φυσικές και βιώσιμες λύσεις δαπέδων στην αγορά, ο Λινοτάπητας Tarkett εκτιμάται για τη φυσική ομορφιά, την άνεση και την αντοχή του για πάνω από 150 χρόνια.

Laminate

Η συλλογή δαπέδων laminate προσφέρει μια σειρά από κλασικά και αριστοκρατικά σχέδια δρυός, τα οποία ενισχύονται με μια ειδική τεχνική ανάγλυφης ανάδρασης - Plus Effect - για να αναδείξουν τη ομορφιά του design απομίμησης ξύλου.

Aθλητικά Δάπεδα

Τα αθλητικά δάπεδα εσωτερικού χώρου μπορούν να καλύψουν ανάγκες από ένα οικιακό γυμναστήριο μέχρι διεθνείς διοργανώσεις επαγγελματικών προδιαγραφών.

Ξύλινα Δάπεδα

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του φυσικού ξύλου. Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του προσφέρουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο!

Αντιολισθητικά Δάπεδα

Η επιλογή του σωστού αντιολισθητικού δαπέδου μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα και να διασφαλίσει τη συνολική ασφάλεια για χώρους που παρουσιάζουν κίνδυνο ολίσθησης και πτώσης.

Αγώγιμα / Αντιστατικά Δάπεδα

Το αγώγιμο & αντιστατικό βυνιλικό δάπεδο είναι η εξειδικευμένη λύση σε χώρους χειρουργείων αλλά και εκείνους με ευαίσθητα ηλεκτρονικά μηχανήματα όπως computer & data rooms.

Μοκέτες Πλακάκι

Η DESSO είναι μια κορυφαία μάρκα με περισσότερα από 85 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πλακιδίων χαλιών υψηλής ποιότητας.

LVT – Βινυλικές Λωρίδες

Η βινυλική λωρίδα, είτε μόνιμης κόλλησης είτε με κούμπωμα είναι η σύγχρονη πολυτέλεια που ανανεώνει με ευκολία τον χώρο σας χαρίζοντας αμέτρητες επιλογές σύγχρονου design!

Δάπεδα Φελλού

Bolon Βινυλικό Πλεκτό

Το Βινυλικό Πλεκτό προσφέρει την σύγχρονη πολυτέλεια συνδυάζοντας την παράδοση του πλεξίματος με την οικολογική προσέγγιση του ανακυκλώσιμου βυνιλικού για να φέρει στον χώρο μας μοναδικές δημιουργίες.

Ελεύθερης Τοποθέτησης Loose Lay

Εξειδικευμένο βινυλικό δάπεδο ελεύθερης τοποθέτησης για χρήση σε υπερυψωμένα δάπεδα.

Oμοιογενή Δάπεδα

Βινυλικό δάπεδο μονοπαχούς υφής που αποτελείται από ένα μόνο συμπαγές στρώμα βινυλίου για μέγιστη αντοχή σε χώρους επαγγελματικής χρήσης.

Υπερυψωμένα Δάπεδα

Το υπερυψωμένο δάπεδο είναι η ιδανική υπόβαση σε όσους επιθυμούν συχνές ανακατατάξεις και ευελιξία χωρίς εμφανή καλώδια.

Συνθετικό Deck

Για όσους αγαπούν το υπέροχο εξωτερικό χώρο και θέλουν να ζήσουν πλήρως αυτές τις μέρες (ή τις νύχτες!).

Συνθετικοί Χλοοτάπητες

Το ποιοτικό συνθετικό γρασίδι μπορεί να κάνει θαύματα για κάθε εξωτερικό χώρο!

Ταπετσαρίες

Συστήματα Προστασίας Επιφανειών

Συστήματα Εσωτερικής Σκίασης

Ταπετσαρίες Aquarelle

Συμπληρωματικά Υλικά

Για πάνω από 70 χρόνια, η ARDEX είναι ο ηγέτης ποιότητας για ολόκληρο τον κλάδο, προσφέροντας χημικά χτισίματος με κορυφαία αξιοπιστία - το εμπορικό σήμα επιλογής για εγκαταστάτες και χονδρέμπορους.